Professionell Lekande Kvinna

Professionell Lekande Kvinna

Kan du berätta för oss hur du först började spela poker och hur du bestämde dig för att bli en professionell pokerspelare? Kvinna i poker.Jag började spela poker när jag reste i Asien. Jag har alltid älskat kortspel och poker blev en nattlig ritual mellan mig själv och de andra backpackers. Turning Pro var inte så mycket ett beslut utan mer en gradvis utveckling. Någon gång reste jag så mycket och spelade så mycket poker att det inte var meningsfullt att fortsätta jobba. Kvinna i poker.

Du är en del av IveyPoker-teamet, skulle du vilja berätta lite mer om det och vad du håller på med just nu?

LveyPoker är en ny social media-sajt som kommer att förändra poker. Om du någonsin har spelat gratispoker förstår du att när spelare inte har något att vinna eller förlora kommer de inte att spela optimalt.Så Phil Ivey ville utveckla en community där alla kan lära sig att spela optimal poker utan att riskera pengar i processen. Ivey har satt ihop ett team av otroligt duktiga pokerspelare, med målet att lära världen att spela bättre poker. Jag är väldigt exalterad över lanseringen och den effekt det här spelet kommer att ha på pokervärlden.

Vad anser du vara din största prestation hittills som pokerspelare och vilka ambitioner vill du fortfarande uppfylla?
Jag hoppas att min största prestation är kvar. Jag spelar inte många turneringar eftersom jag inte gillar de långa timmarna, stora svängningarna och hjärtesorgen som kommer med turneringspoker. Men även kontantspelare drömmer om att vinna Main Event! Kvinna i poker.

Ett monumentalt tillfälle för mig var när jag insåg att jag hade något att erbjuda pokervärlden. Punkten när jag var tillräckligt kunnig om spelet och den inblandade matematiken att jag antog hypoteser och upptäckte koncept som inte hade någon litteratur om dem. Jag stal inte längre bara andras tankar och geni, utan nu kom jag på mina egna teorier och lärde dem till mina kamrater för att hjälpa dem att förbättra sitt spel. Kan du köra oss genom en av dina favorithänder hittills i din karriär.

Några av mina favorithänder har varit emot kändisar för att de får mig att skratta och komma ihåg att poker är ett spel och spel är roliga. Vad är dina åsikter om att finalen för huvudevenemanget skiljs åt senare under året.

Draget att försena finalbordet var lysande. Det löser ett stort problem med produktionen när man försöker få TV-poker att tilltala massorna. Problemet de stod inför var; för allmänheten är poker otroligt tråkigt att se live. Men om programmet inte är live är spänningen och spänningen över vem som kommer att vinna obefintlig.

Som bevakningen är nu, utvecklar publiken relationer och kontakter med spelarna och lär sig om hur de kom dit de är. När finalbordet spelas har vi träffat, besökt och lärt oss om dessa nio lyckliga spelare. Står du vanligtvis en hel och en halv månad och hur väljer du vilka evenemang du går in på.

Jag är vanligtvis där i minst en månad, men jag flyger fram och tillbaka. Varje pokervän jag har är i Vegas under sommaren och jag älskar att se dem, men det kan leda till att jag inte får mycket sömn eller att jag inte kan koppla av. Så jag gillar att fly Vegas för att fokusera och föryngra några gånger, innan stora evenemang.